Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Telefoon - bellen via 0900-nummers
123bel
Goedkoop internationaal bellen via 123bel, goedkoper en grenzeloos voordelig
http://www.123bel.nl
1world
1world, internationaal bellen, curašao 10 cpm!
http://www.1world.nl
Albacom
Internationaal bellen via de 0900-nummers van albacom is goedkoop en zonder verplichtingen. | albacom.nl. goedkoop bellen naar het buitenland? albacom.nl biedt u lage tarieven zonder verplichtingen. kijkt u maar op onze website.
http://www.Albacom.nl
Belbazaar
Goedkoop bellen naar het buitenland belbazaar.nl. zeer goedkoop bellen naar het buitenland met de 0900-toegangsnummers van de belbazaar.nl. met onze 0900-nummers belt u makkelijk, betrouwbaar en goedkoop naar het buitenland, aanmelden of abonnement niet nodig.
http://www.belbazaar.nl/nl/belbazaar/
Belbob
Belbob - goedkoop bellen naar het buitenland via 0900 nummers. via belbob kun je goedkoop bellen naar het buitenland. zonder aanmelding, abonnement en heldere lage tarieven.
http://www.belbob.nl
Belfabriek
De 0800 en 0900 nummers telefoonmaatschappij - belfabriek. de belfabriek is de enige nederlandse telefoonmaatschappij die volledig is gespecialiseerd in de uitgave, activering en routering van 0800 en 0900 nummers.
http://www.belfabriek.nl
Belgigant
Zeer voordelig telefoneren met de 0900-toegangsnummers van de belgigant. u belt vanaf slechts 1cpm naar vele internationale bestemmingen, zonder aanmelden of abonnement. kijk op de website voor details.
http://www.belgigant.nl
Belkampioen
Goedkoop bellen naar het buitenland | belkampioen nederland. goedkoop internationaal bellen doe je met belkampioen. met belkampioen kunt u heel eenvoudig en goedkoop internationaal bellen. het enige dat u hoeft te doen is het 0900-nummer voor het internationale nummer te toetsen. zo betaalt u voor bellen naar het buitenland bijna niets!
http://www.belkampioen.nl
BuitenlandBellen
Goedkoop bellen naar het buitenland voor de allerlaagste tarieven | buitenlandbellen.nl. internationaal bellen tegen de allerlaagste tarieven? ga direct naar buitenlandbellen.nl en profiteer van onze tarieven.
http://www.BuitenlandBellen.nl
Slimcall
Goedkoop bellen naar het buitenland is bellen met 0900 slimcall.nl. met de 0900 nummers van slimcall kun je gemakkelijk en goedkoop internationaal bellen. geen abonnement of registratie nodig je kunt direct bellen.
http://www.slimcall.nl
Spaartelecom
Spaar telecom - spotgoedkoop bellen naar het buitenland! (vernieuwd!). spaar telecom - spotgoedkoop bellen naar het buitenland! bespaar tot 90 procent op je telefoonrekening door van de spotgoedkope tarieven van spaartelecom gebruik te maken.
http://www.spaartelecom.nl
Telebuddy
Telebuddy - goedkoop bellen naar het buitenland - besparen via 0900 nummers. met telebuddy flink besparen op al je internationale gesprekken! wereldwijd je buddies bellen tegen de laagste kosten. goedkoop internationaal bellen.
http://www.telebuddy.nl
Telediscount
Met de spotgoedkope toegangsnummers van telediscount bel je stukken goedkoper dan andere aanbieders als tele2, onetel of belkaarten. via de 090x-toegangsnummers van telediscount kun je goedkoop bellen naar het buitenland. zonder aanmelding, abonnement of andere verborgen kosten. goedkoop internationaal telefoneren was nog nooit zo makkelijk!
http://www.telediscount.nl
Teledump
Teledump
http://www.teledump.nl
Teleknaller
Goedkoop bellen naar het buitenland met teleknaller. goedkoop het buitenland bellen maar ook nederlandse mobiel nummers goedkoper bellen? met teleknaller belt u goedkoop en gemakkelijk naar het buitenland en nederlandse mobiele telefoon nummers.
http://www.teleknaller.nl
Telesmart
Goedkoop bellen naar het buitenland met telesmart suriname 15 cent
http://www.telesmart.nl
Voicetraders
..: met voicetraders goedkoop buitenland bellen :.. gebruik de 0900-toegangsnummers van voicetraders om goedkoop en betrouwbaar naar buitenland te bellen. de beste tarieven vind je hier! veel goedkoper en makkelijker dan belkaarten, belhuizen of andere aanbieders.
http://www.voicetraders.com
Wereldbellen
Wereldbellen, voor goedkoper bellen naar het buitenland. wereldbellen de goedkoopste voor bellen naar het buitenland
http://www.wereldbellen.nl
Gerelateerd
 • Vrouwen raken mobieltjes het vaakst kwijt
  Sleutels, check. Portemonee, check. Mobiel, nee? Ondanks onze geordende tassen, wat mannen ook zeggen, raken we dat verslavende stukje techniek steeds kwijt.
 • Google's eigen beveiligingstips voor je Android-telefoon
  Je kunt veel doen om je Android-telefoon te beveiligen tegen ongure apps en mensen voordat je er de straat mee opgaat. Hier lees je hoe.
 • Doe dit niet met de telefoon van de baas
  Bel jij je vriendin vaak op je werktelefoon? Of bestel je onder werktijd wel eens iets in een webwinkel? Je bent niet de enige. Maar sommige werknemers maken het wel erg bont. Een 51-jarige KPN-werkn?
 • Nijmegenaar gewond bij gewelddadige straatroof
  NIJMEGEN - Een 31-jarige Nijmegenaar is zaterdagavond gewond geraakt bij een gewelddadige straatroof op de Oranjesingel in zijn stad. De man is volgens de politie door 2 personen geslagen en beroofd. Het duo zou zijn mobiele telefoon hebben gestolen.
 • Samsung investeert in sensor die normaal matras 'slimme' f..
  Samsung steekt 10 miljoen dollar (8,6 miljoen euro) in het bedrijf Earlysense dat matrassen uitrust met een sensor die vitale lichaamsfuncties en beweging meet.
 • Opvolger kromme telefoon LG
  De Koreaanse techgigant LG heeft tijdens de CES-elektronicabeurs de opvolger van zijn opmerkelijke G Flex aangekondigd. De G Flex 2 is kleiner, maar biedt scherper beeld en een snellere processor.
 • [VIDEO] Schokkende beelden: waarom het oliedom is om met j..
  Zo snel kan het misgaan. Sms'en, twitteren, facebooken; we doen het allemaal. Maar doe het alsjeblieft niet tijdens het autorijden, want voor je het weet lig je in de berm of ram je een tegenligger. Het kan echt razendsnel gaan. Dat bewijst deze compilatievideo van dashcams wel. Vooral beginnende bestuurders denken dat het wel okÚ?
 • Vrijspraak Amsterdamse journalist Mehmet ▄lger in Turkije
  De Amsterdamse journalist Mehmet ▄lger is vandaag in Turkije vrijgesproken. Hij stond terecht omdat hij in 2013 foto's had gemaakt tijdens de ...
 • Red leefgebied chimpansee met afgedankte telefoon
  Ieder jaar een nieuw telefoonabonnement met een nieuwe smartphone; veel mensen realiseren zich niet dat deze gewoonte zorgt voor een rappe vernietiging van